Începem Sezonul 2 „Dăruiește pentru Educație!”!


Pentru că pe 10 septembrie a început școala, începem și noi Sezonul 2 din proiectul „Dăruiește pentru Educație!”! Din 1 octombrie. Anul acesta, bineînțeles! 😊

Care noi?

Dăruitori, diriginți, liceeni, parteneri, colaboratori, membrii familiei mele – Marinela, Cristina și Vlad – și eu.

Pentru că toți contribuim cu ce putem la reușita acestui proiect.

Harta din bucătărie este pregătită!

 

 

Deja știu clar în ce județe mergem! Sunt peste 1.700 de cărți de dăruit la peste 1.700 de liceeni (ceea ce înseamnă aproximativ 55 de clase de liceu, dublu față de anul trecut). Bineînțeles, însoțite de 165 de ore de curs (câte 3 întâlniri de 50 de minute pentru fiecare clasă cu interval de o lună între ele).  Mulțumesc din suflet Dăruitorilor care au ales să se implice în acest proiect!

Între 15 septembrie și 1 octombrie stabilesc rutele (astfel încât să fiu eficient din punct de vedere al costurilor) și tipăresc celelalte exemplare de carte necesare. Primele 1.000 de exemplare „cu bulină” așteaptă să ajungă la liceeni.

 

 

Până vor ajunge, te invit să urmărești un video de 3 minute și jumătate creat la finalul Galei „Dăruiește pentru Educație!”. Mulțumesc mult Gabi Matei pentru ajutor! Apreciez!

 

 

Îndemnul final este pentru noi toți: „Fiecare gest pe care îl facem, fiecare gând bun pe care îl direcționăm spre acest proiect, fiecare acțiune pe care o desfășurăm, am garanția că va genera rezultate. Unele rezultate se vor genera în zile, altele se vor genera în săptămâni, altele în luni, altele în ani, dar cu siguranță vor fi generate.”.

De ce și pentru ce?

Pentru că, așa cum spunea Spiru Haret acum peste 100 de ani: „Cum arată astăzi școala, așa arată mâine țara!”.

Mulțumesc tuturor pentru fiecare gest pe care îl faceți, pentru fiecare gând bun pe care îl direcționați spre acest proiect și pentru fiecare acțiune pe care o desfășurați în acest proiect! Totul contează!

Mulțumesc!